LUX stan, sređen i opremljen sa garaznim mestom.

Šifra nekretnine : 1872

Prodaja 535.000 € - Stan
94.00 m24.0 SobeCG XIII/XIII  Štampaj
Lokacija: Belville+ Ulica: Bulevar Crvene Armije+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U prodaji je veoma leo, prostran Lux stan, funkcionalno organizovana. Ima odvojeni spavaćica blok sa 3 spavace sobe, dva kupatila, dnevni boravak, trpezariju i kuhinju.

Iz dnevnog boravka izlazi se na zastakljenu terasu (cela se moze otvoriti) sa fantasticnim panoramskim poglednom.

Stan je svetao, potpuno opremljen i renoviran, visina plafona je preko 4m sto ga čini još prostraninim i svetlijim i daje pravi ugodjaj za stanovanje.

U cenu stana uracunato je jedno garazno mesto, do kog se direktno dolazi liftom iz zgrade, a postoji mogucnost kupovine jos jednog garaznog mesta po ceni od 25.000e.

Uknjizen na vlasnika 1/1, bez tereta i zabelezbi.

Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Lux Novogradnja kod Bežaniske kose

4.0 | 124.96m2 | 487.400 €
U ponudi je veoma komforan cetvorosoban stan koji se nalazi u luksuznom premijum objektu na jednoj od najboljih lokacija u bloku 49. Ova moderna zgrada pruza jedinstven koncept zivota. U svom prednjem delu nalazi se hotelski objekat koji ce stanarima pruziti razne benefite poput spa centra, teretane,restorana,igraonice i cuvaonice za decu ,usluge ciscenja stanova i dr. Ceo kompleks je projektovan i gradi se po najvisim standardima. Materijali i oprema su premijum kvaliteta. Aluminijum stolarija renomiranog brenda ,sa troslojnim staklima omogucice besprekornu termicku i zvucnu izolaciju. Zavrsne obrade podova bice od troslojnog parketa(kupac ce u fazi izgradnje moci da izabere nijansu po zelji). Plocice i sanitarije luks kategorije. Granitna fasada od ploca itijanskog brenda Laminam,obezbedice zvucnu i termicku izolaciju objekta. Stan je orijentisan dvostrano jug-zapad. Ima dve terase i 3 mokra cvora. Mogucnost koriscenja zajednicke prostorije za stanare zgrade i kupovine garaznog mesta. Rok za zavrsetak radova planiran je za kraj 2025 godine. Povracaj PDV-a za kupca prvog stana.Cena je bez PDV-a. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lux Novogradnja Tošin bunar

4.0 | 136.11m2 | 442.550 €
U ponudi je svetao cetvorosoban stan koji se nalazi u luksuznom premijum objektu na jednoj od najboljih lokacija u bloku 49. Ova moderna zgrada pruza jedinstven koncept zivota. U svom prednjem delu nalazi se hotelski objekat koji ce stanarima pruziti razne benefite poput spa centra, teretane,restorana,igraonice i cuvaonice za decu ,usluge ciscenja stanova i dr. Ceo kompleks je projektovan i gradi se po najvisim standardima. Materijali i oprema su premijum kvaliteta. Aluminijum stolarija renomiranog brenda ,sa troslojnim staklima omogucice besprekornu termicku i zvucnu izolaciju. Zavrsne obrade podova bice od troslojnog parketa(kupac ce u fazi izgradnje moci da izabere nijansu po zelji). Plocice i sanitarije luks kategorije. Granitna fasada od ploca itijanskog brenda Laminam,obezbedice zvucnu i termicku izolaciju objekta. Stan je juzno orijentisan. Ima prostranu terasu od 18,5m2 i 3 mokra cvora. Mogucnost koriscenja zajednicke prostorije za stanare zgrade i kupovine garaznog mesta. Rok za zavrsetak radova planiran je za kraj 2025 godine. Povracaj PDV-a za kupca prvog stana.Cena je bez PDV-a. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Exsing Home West 65

4.0 | 101m2 | 402.000 €
U ponudi je cetvorosoban stan u luksuznom stambenom objektu Exing Home 65,na atraktivnoj lokaciji u bloku 65 na Novom Beogradu. Objekat je vrhunskog kvaliteta sa uredjenim decijim igralistem,recepcijom,obezbedjenjem 24/7 i video nadzorom. Stan je opremljen Smart sistemom. Sastoji se od hodnika,kuhinje ,trpezarije sa dnevnim boravkom ,toaleta ,dva kupatila, odvojenog spavaceg dela sa tri spavace sobe od kojih je jedna master sa svojim kupatilom i terase. Moguc dogovor oko namestaja. U prodaji su dva garazna mesta po ceni od 20000.
Detaljnije