Stambeno-poslovni kompleks - Zemun - Gornji grad

Šifra nekretnine : 1447

Prodaja 178.400 € - Stan
71.33 m23.0 SobeCG I/VI  Štampaj
Lokacija: Gornji grad+ Ulica: Banatska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Na odličnoj lokaciji, blizu Dunava i mirnom delu Gornjeg grada u Zemunu gradi se lux stambeno-poslovni kompleks, odlično povezan sa svim delovima Beograda. Sastoji se od dve lamele sa podzemnom garažom. Cep kompleks će biti izolovan od okolnih saobraćajnica i gužve jer će biti okružen zelenilom i drvećem. Centralni deo biće atrijum sa cvetno dekorisanom žardinjerom i oko nje popločan plato behaton pločama. Stanari će imati dva zasebna ulaza u zgradu sa portirskom službom.
Oba ulaza imaju po dva lifta, manji i veći koji voze od -2 nivoa pa do poslednjeg šestog sprata. Zgrada Ima prizemlje, pet tipskih spratova i šesti atipični sprat čija je plafonska visina veća od nižih spratova.
Garaže su na dva nivoa ispod objekta – nisu klackalice. Trenutna cena GM: 1.200€/m² sa uračunatim PDV-om, nivo -1, 1.100€/m² sa uračunatim PDV-om, nivo -2.
Moguća ke kupovina iz kredita i povraćaj PDVa.
Posebno ističemo: - grejanje je centralno, plaća se po utrošku a utrošak je minimalan zbog B klase energetskog pasoša objekta (što znači da su mali troškovi za energiju = zimi za grejanje = leti za hlađenje).
U svim stanovima je predviđen Smart Home bežični sistem koji ne zahteva dodatno kabliranje, pripremljen za brzu implementaciju naprednog Smart House sistema po želji korisnika.
Cena stana je promenljiva i zavisi od dinamike plaćanja. Agent prodaje Jelena 063230459
Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

3.0 stan, odlična novogradnja u Zemunu

3.0 | 69m2 | 189.750 €
U prilici smo da Vam ponudimo Veoma luksuzan i svetao stan sa terasom u lepom i mirnom kraju Zemuna. Zgrada je zidana klima blokom i urađenim energetskim pasošem. U stanu je postavljen hrastov parket , blind vrata , aluminijumska stolarija sa troslojnim termo staklom , inverter klima, električni kotao. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, toaleta, dve spavaće sobe i lođe. Odlična lokacija sa svim infrastrukturnim objektima u blizini. Odmah useljivo. Moguca je i kupovina parking mesta u garaži- Agent prodaje Jelena 063230459 Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Funkcionalan 2.0 stan pored Zemunskog keja

2.0 | 67m2 | 167.000 €
U prilici smo da vam ponudimo veoma lep funkcionalan 2.0, adaptibilan u 3.0 na 4 spratu u zgradi bez lifta. Delimično natkriven vešernicom na 5 spratu. Polu renoviran; zamenjena stolarija PVC u spavaćoj sobi i ugrađen veliki američki plakar, kupatilo je renovirano i promenjena je vodovodna instalacija kako u kupatil, tako i u kuhinji. Plafon je spušten (postavljena izolacija10cm i 10cm kamene vune, preko toga gips plafon. Uradjena je izolacija spoljnih zidova. Ostatak stana je u očuvanom izvornom stanju. Trofazna struja. Stan se sastoji se od ulaznog hodnika iz koga se ulazi u sve prostorije, Kuhinje sa trepezarijom, velikog dnevnog boravka sa izlazom na prostranu zastakljenu terasu sa pogledom ka parku, kontra od ulice i spavaće sobe. Savršena lokacija, 2 minuta od Zemunskog keja i odlična povezanost sa svim delovima grada. Uknjizen na 63m2, sa terasom mereno ima 67m2. Pozovite i zakažite vaš termin za razgledanje stana. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Stambeno-poslovni kompleks - Zemun - Gornji grad

2.0 | 65.76m2 | 164.400 €
Na odličnoj lokaciji, blizu Dunava i mirnom delu Gornjeg grada u Zemunu gradi se lux stambeno-poslovni kompleks, odlično povezan sa svim delovima Beograda. Sastoji se od dve lamele sa podzemnom garažom. Cep kompleks će biti izolovan od okolnih saobraćajnica i gužve jer će biti okružen zelenilom i drvećem. Centralni deo biće atrijum sa cvetno dekorisanom žardinjerom i oko nje popločan plato behaton pločama. Stanari će imati dva zasebna ulaza u zgradu sa portirskom službom. Oba ulaza imaju po dva lifta, manji i veći koji voze od -2 nivoa pa do poslednjeg šestog sprata. Zgrada Ima prizemlje, pet tipskih spratova i šesti atipični sprat čija je plafonska visina veća od nižih spratova. Garaže su na dva nivoa ispod objekta – nisu klackalice. Trenutna cena GM: 1.200€/m² sa uračunatim PDV-om. Moguća ke kupovina iz kredita i povraćaj PDVa. Posebno ističemo: - grejanje je centralno, plaća se po utrošku a utrošak je minimalan zbog B klase energetskog pasoša objekta (što znači da su mali troškovi za energiju = zimi za grejanje = leti za hlađenje). U svim stanovima je predviđen Smart Home bežični sistem koji ne zahteva dodatno kabliranje, pripremljen za brzu implementaciju naprednog Smart House sistema po želji korisnika. Cena stana je promenljiva i zavisi od dinamike plaćanja. Agent prodaje Jelena 063230459 Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije