Funkcionalan 2.0 stan pored Zemunskog keja

Šifra nekretnine : 1592

Prodaja 167.000 € - Stan
67.00 m22.0 SobeCG IV/V  Štampaj
Lokacija: Kej+ Ulica: Bulevar Nikole Tesle+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1974 

U prilici smo da vam ponudimo veoma lep funkcionalan 2.0, adaptibilan u 3.0 na 4 spratu u zgradi bez lifta. Delimično natkriven vešernicom na 5 spratu.
Polu renoviran; zamenjena stolarija PVC u spavaćoj sobi i ugrađen veliki američki plakar, kupatilo je renovirano i promenjena je vodovodna instalacija kako u kupatil, tako i u kuhinji. Plafon je spušten (postavljena izolacija10cm i 10cm kamene vune, preko toga gips plafon. Uradjena je izolacija spoljnih zidova. Ostatak stana je u očuvanom izvornom stanju. Trofazna struja.
Stan se sastoji se od ulaznog hodnika iz koga se ulazi u sve prostorije, Kuhinje sa trepezarijom, velikog dnevnog boravka sa izlazom na prostranu zastakljenu terasu sa pogledom ka parku, kontra od ulice i spavaće sobe.
Savršena lokacija, 2 minuta od Zemunskog keja i odlična povezanost sa svim delovima grada.
Uknjizen na 63m2, sa terasom mereno ima 67m2.
Pozovite i zakažite vaš termin za razgledanje stana. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PONUDA:Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Interfon, Internet, Telefon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Stambeno-poslovni kompleks - Zemun - Gornji grad

2.0 | 65.76m2 | 164.400 €
Na odličnoj lokaciji, blizu Dunava i mirnom delu Gornjeg grada u Zemunu gradi se lux stambeno-poslovni kompleks, odlično povezan sa svim delovima Beograda. Sastoji se od dve lamele sa podzemnom garažom. Cep kompleks će biti izolovan od okolnih saobraćajnica i gužve jer će biti okružen zelenilom i drvećem. Centralni deo biće atrijum sa cvetno dekorisanom žardinjerom i oko nje popločan plato behaton pločama. Stanari će imati dva zasebna ulaza u zgradu sa portirskom službom. Oba ulaza imaju po dva lifta, manji i veći koji voze od -2 nivoa pa do poslednjeg šestog sprata. Zgrada Ima prizemlje, pet tipskih spratova i šesti atipični sprat čija je plafonska visina veća od nižih spratova. Garaže su na dva nivoa ispod objekta – nisu klackalice. Trenutna cena GM: 1.200€/m² sa uračunatim PDV-om. Moguća ke kupovina iz kredita i povraćaj PDVa. Posebno ističemo: - grejanje je centralno, plaća se po utrošku a utrošak je minimalan zbog B klase energetskog pasoša objekta (što znači da su mali troškovi za energiju = zimi za grejanje = leti za hlađenje). U svim stanovima je predviđen Smart Home bežični sistem koji ne zahteva dodatno kabliranje, pripremljen za brzu implementaciju naprednog Smart House sistema po želji korisnika. Cena stana je promenljiva i zavisi od dinamike plaćanja. Agent prodaje Jelena 063230459 Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Radoja Dakica - 2.0 namesten stan bez ulaganja

2.0 | 48m2 | 159.990 €
U ponudi je lep dvosoban stan u ulici Radoja Dakića, u neposrednoj blizini stambeno-poslovnog kompleksa Zelena avenija u Zemunu, površine na III spratu od 6 spr. u zgradi izgradjenoj 2017. godine (sa dva lifta).Od prostorija stan ima dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, zaulazni hodnik, lođu, kupatilo (sa kadom). Jednostrano je orentisan (severo-istok) sa pogledom prema Zemunskom Keju. Stan je opremljen novim modernim namestajem i opremom (Beko, Gorenje, Candy), bojler Ariston. Kuhinja potpuno opremljena. Grejanje je centralno, ima inverter klimu, interfon, optiku, videonadzor u zgradi. Nameštaj i bela tehnika u odličnom stanju, izuzetno očuvani i malo korišćeni. Uračunato u cenu stana. Mogučnost kupovine garažnog mesta (donja klackalica) po ceni od 17 000EUR. Garažno mesto se nalazi u garaži na -1 etaži u istom stambenom kompleksu kao i stan. Ulazak u garažu obezbeđen rampom, unutrašnji ulaz iz lifta. Ispred zgrade je igralište za decu. Stanje zgrade je novogradnja, čisto, nema buke, mirno. U blizini zgrade nalaze se Lidl, Maxi, Zemunski park, Zemunska Gimnazija, teretana kao i drugi potrebni sadržaji. U blizini su bus linije: 15,16, 17, 18, 45, 78, 83, OŠ "Marko Orešković" i "Nadežda Petrović", obdanište Maslačak, Zemunska pijaca, TC Stari Merkator i Dom zdravlja, Zemunski kej. Topla preporuka, kako za život tako i za investiciju.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Stambeno-poslovni kompleks - Zemun - Gornji grad

2.0 | 58.23m2 | 157.220 €
Na odličnoj lokaciji, blizu Dunava i mirnom delu Gornjeg grada u Zemunu gradi se lux stambeno-poslovni kompleks, odlično povezan sa svim delovima Beograda. Sastoji se od dve lamele sa podzemnom garažom. Cep kompleks će biti izolovan od okolnih saobraćajnica i gužve jer će biti okružen zelenilom i drvećem. Centralni deo biće atrijum sa cvetno dekorisanom žardinjerom i oko nje popločan plato behaton pločama. Stanari će imati dva zasebna ulaza u zgradu sa portirskom službom. Oba ulaza imaju po dva lifta, manji i veći koji voze od -2 nivoa pa do poslednjeg šestog sprata. Zgrada Ima prizemlje, pet tipskih spratova i šesti atipični sprat čija je plafonska visina veća od nižih spratova. Garaže su na dva nivoa ispod objekta – nisu klackalice. Trenutna cena GM: 1.200€/m² sa uračunatim PDV-om. Moguća ke kupovina iz kredita i povraćaj PDVa. Posebno ističemo: - grejanje je centralno, plaća se po utrošku a utrošak je minimalan zbog B klase energetskog pasoša objekta (što znači da su mali troškovi za energiju = zimi za grejanje = leti za hlađenje). U svim stanovima je predviđen Smart Home bežični sistem koji ne zahteva dodatno kabliranje, pripremljen za brzu implementaciju naprednog Smart House sistema po želji korisnika. Cena stana je promenljiva i zavisi od dinamike plaćanja. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije