Za studente odličan stan

Šifra nekretnine : 1884

Prodaja 89.500 € - Stan
51.00 m22.0 SobeTA V/V  Štampaj
Lokacija: Karaburma+ Ulica: Kamčatska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U prilici smo da vam ponudimo stan u nadogradnji na Karaburmi na odličnoj poziciji u nasalju.
Stan je po strukturi dvosoban . Čine ga veliki dnveni boravak sa terasom i pogledom na Dunav, spavaca soba , odvojena kuhinja sa trepezarijom i kupatilo. Režiski troškovi su veoma mali.
Preporuka za studente jer je stan u blizini više autobuskih linija.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPIS:Nadogradnja
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Lokal sa stanom dupleks

3.0 | 87m2 | 330.600 €
87mš, 3.0, duplex, pr,1/1, norveški radijatori, klima, topla voda, interfon, internet, KATV, video nadzor, bašta Imamo priliku da vam ponudimo veoma interesantnu nekretninu - deo zgrade u Profesorskoj koloniji. Sve uknjizeno, bez zabelezbi i tereta. Dva ulaza za lokal i stan u jednoj celini a mogu i da se odvoje. Prodsje se kao jedna celina, duplex. U prizemlju je lokal od 28m2 sa izlogom i kupatilom, a na spratu je stan od 57m2 sa galerijom, kupatilom i kuhinjom. Objekat je kompletno renoviran 2019-te godine. Kvalitetni prozori i plocice, Španska i Italijanska keramika. Prostor se greje na kvalitetne inverter klime. Odlično urađena izolacija. Ima puno prirodne svetlosti. Sijalice u svim prostorijama su štedne. Ušuskan prostor u centru grada a ujedno na odličnoj lokaciji i prometnoj ulici. Moderan efektan proslovni prostor arhitektonski dizajniran. Racuni su veoma mali. Pogodan za razne delatnosti: it sektor, kozmetički salon, laboratoriju, ordinaciju, prodavnicu, poslastičarnici, advokatsku kancelariju itd. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Odlična investicija. Postoji mogućnost kupovine cele zgrade (jos jednog stana koji je take u ponudi) Uknjizen, vlasnik 1/1.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Odlična investicija

3.0 | 95m2 | 361.000 €
Imamo priliku da vam ponudimo veoma interesantnu nekretninu - deo zgrade u Profesorskoj koloniji. Sve uknjizeno, bez zabelezbi i tereta. Dva ulaza za lokal i stan u jednoj polovini zgrade. Fizički su odvojeni i nezavisni. Prodaju se kao jedna celina, duplex. U prizemlju je lokal od 23m2 sa izlogom i mokrim čvorom (trenutno se izdaje za frizerski salon) , a na spratu je stan od 72 m2 sa jos jednim spratom gde je spavaća soba, kupatilom i kuhinjom ( trenutno se izdaje kao kancelarijski prostor zbog velikih staklenih površina) Objekat je kompletno renoviran 2019-te godine. Kvalitetni prozori i plocice, Španska i Italijanska keramika. Odlično urađena izolacija. Ima puno prirodne svetlosti. Sijalice u svim prostorijama su štedne. Ušuskan prostor u centru grada a ujedno na odličnoj lokaciji i prometnoj ulici. Moderan efektan prostor arhitektonski dizajniran. Racuni su veoma mali. Pogodan za razne delatnosti: it sektor, kozmetički salon, laboratoriju, ordinaciju, prodavnicu, poslastičarnici, advokatsku kancelariju itd. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Odlična investicija. Postoji mogućnost kupovine cele zgrade (jos jednog stana koji je take u ponudi) Uknjizen, vlasnik 1/1.
Detaljnije