Hitna prodaja! Blok 29 lep 3,5 renoviran stan

Šifra nekretnine : 1808

Prodaja 216.000 € - Stan
72.00 m23.5 SobeCG VII/VII  Štampaj
Lokacija: Blok 29+ Ulica: Bulevar Arsenija Čarnojevića+ standardna Telefonskih linija: 1 

U prodaji je veoma lep i svetao stan od 72 + 8 m2, sa zajedničkim ulazom-svetlarnikom 16m2, dvostrano orijentisan, renoviran 2010. god., sa novim vodovod. i elektro. instalacijama, španskom keramikom i sanitarijama, hrastov parket, nova unutrašnja stolarija od medijapana, PVC prozori za komarnicimai roletna, dupla sigurnosna vrata, 2. klime.. Ravan krov u celosti je rekonstruiran 2010. god.

Odlična lokacija, u blizini osnovne škole i vrtića, crkve i novog Merkatora, odlicna povezanost sa svim delovima grada. Uknjižen, vlasnik 1/1, bez tereta. Prodaje se potpuno namešten ili prazan po dogovoru. Mogućnost fleksibilnog plaćanja, na nekoliko rata, kešom ili preko kredita.

Za svaku preporuku.

For sale is a very beautiful and bright apartment of 72 + 8 m², with a shared entrance/lightwell of 16 m², dual orientation, renovated in 2010, with new plumbing and electrical installations, Spanish ceramics and sanitary ware, oak parquet, new interior joinery made of MDF, PVC windows with insect screens and shutters, double security doors, 2 air conditioners. The flat roof was completely reconstructed in 2010.

Excellent location, near an elementary school and kindergarten, a church, and the new Merkator shopping center, with great connectivity to all parts of the city. Registered, owner 1/1, without any encumbrances. It is sold fully furnished or empty by agreement. Flexible payment options are available, in several installments, cash, or through a loan.

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

2.5 stan u bloku 33

2.5 | 80m2 | 214.000 €
U prilici smo da vam ponudimo stan po strukturi 2.5 u najtraženijem bloku 33. Stan je uknjižen na grejnu površinu od 74 m2 a sa terasom ima 80m2. Stan ima i pripadajuću ostavu na poslednjem spratu zgrade. Izuzetno uredan ulaz i zgrada u centralnom delu bloka. Stan je dvostran sever-jug a čine ga dnevni boravak sa izlazom na terasu od 6m2. Dve spavaće sobe, odvojene kuhinje sa trepezarijom i ostavom. Kupatilo je renovirano. Stan uknjižen moguća kupovina iz sredstava stambenog kredita.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lux stan u bloku 70

2.0 | 73m2 | 214.000 €
U ponudi je kompletno renoviran i moderno opremljen dvosoban stan u blizini Savskog keja. Orijentisan je dvostrano istok-zapad. Sastoji se od ulaznog dela ,kupatila,kuhinje sa trpezarijom,dnevne sobe,spavace sobe i terase. Stan ima pripadajuci podrum,zajednicku ostavu i prostoriju za bicik Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Blok 38 3.5 stan

3.5 | 86m2 | 210.000 €
U ponudi je komforan,odlicno pozicioniran stan u parkovskom okruzenju u bloku 38. Orijentisan je dvostrano jug-sever. Stan se sastoji od hodnika,kuhinje sa trpezarijom, ostave,toaleta,kupatila,prostrane dnevne sobe, tri spavace sobe i terase. U okolini je kompletna infrastruktura. Uknjizen je na 86m2. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije