Ledine- novogradnja kod hrama Sv.Mateja

Šifra nekretnine : 1778

Prodaja 61.500 € - Stan
28.00 m21.0 SobeEG Visoko prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Ledine+ Ulica: Višegradska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 

U prilici smo da vam ponudimo poslovni apartman u stambeno poslovnom objekatu su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova.

Garsonjera je u visokom prizemlju i vodi se kao poslovni prostor. Poseduje kupatilo, hodnik sa ugradnim plakarom sa kliznim vratima i ogledalom(Agacija), veliki dnevno trpezarijski deo, izdvojenu kuhinju sa izlazom na terasu,

Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu :

ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom; u procesu je knjizenja, moguca kreditna kupovina (stambene jedinice).

Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom

Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic"

Naselje je planski gradjeno.

Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72

Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima. PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom,

Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom.

Parket(Tarket) 14mm. Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat.

Vodovodne cevi PESHTAN

Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN

Aluminijumska kompletna bravarija.

U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem.

Grejanje: INVERTER HABITAT WI FI klimom

Internet MTS( besplatan 2 godine)

Zavrsetak maj 2024. Samo za keš kupce.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • STANJE:Siva faza
  • UREĐAJI:Klima, Alarm
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Ledine- novogradnja kod hrama Sv.Mateja

1.0 | 28m2 | 61.500 €
U prilici smo da vam ponudimo poslovni apartman u stambeno poslovnom objekatu su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Garsonjera je u visokom prizemlju i vodi se kao poslovni prostor. Poseduje kupatilo, hodnik sa ugradnim plakarom sa kliznim vratima i ogledalom(Agacija), veliki dnevno trpezarijski deo, izdvojenu kuhinju sa izlazom na terasu, Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom; u procesu je knjizenja, moguca kreditna kupovina (stambene jedinice). Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima. PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom. Parket(Tarket) 14mm. Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija. U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: INVERTER HABITAT WI FI klimom Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024. Samo za keš kupce.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Ledine- novogradnja kod hrama Sv.Mateja

2.5 | 33m2 | 52.800 €
U prilici smo da vam ponudimo 1.5 stan u suterenu stambeno poslovnog objekata su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Poseduje ulazni hodnik, kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja. Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom. Parket(Tarket) 14mm. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija. U suterenu je u ponudi i garsonjera od 28m2. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Uknjžen 1.5 stan na Ledinima

1.5 | 38m2 | 82.000 €
U ponudi je lep, funkcionalan 1,5 soban stan na Ledinama. Zgrada je novine gradnje u blizini glavnog puta, autobuske stanice, veceg broja marketa.. Stan je uknjizen na vlasnika, bez tereta. Odlicnog je rasporeda: ulazni hodnik sa velikim ugradnim ormarom, kupatilo, spavaca soba, dnevni boravak sa prostranom kuhinjom i trpezarijom iz koje je izlaz na zastakljenu terasu. Stan je veoma svetao, istocno orijentisan. Za preporuku. Nov, uknjizen, bez tereta, ususkan stan sa velikom zastakljenom terasom,etaznim grejanjem i inverter klimom, ugradnim kuhinjom u nirnom kraju Ledina, u neposrednoj blizini glavne ulice, autobuske stanice, prodavnice, apoteke, mesare, DIS-a, Maksija. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije