2.0 stan uknjižen na Ledinama

Šifra nekretnine : 1716

Prodaja 129.800 € - Stan
59.00 m22.0 SobeEG I/IV  Štampaj
Lokacija: Ledine+ Ulica: Dušana Krstića+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Uknjizen stan u novogradnji na Ledinama, zgrada iz 2020. godine, ima lift.

Odlicna novogradnja, hrastov parket, pvc stolarija, ususkan, orijentisan suprotno od ulice, svetao. Zgrada poseduje i svoje parkinge ispred.

Po strukturi 2.0 (adaptibilan u 2,5 soban) . Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, kupatila, velike dnevne sobe povezane sa terasom od 5m2, kuhinja je odvojena, prostane spavace sobe i velike ostave koja je naknadno dobijena pomeranjem zida.

Kupljen iz kredita banke. Uknjizen sa upisanom hipotekom.

Odlicna lokacija, blizina glavne saobracajnice, marketa, skole, vrtica, manje od 5 minuta do Novog Beograda.

Za svaku preporuku.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PRISTUP:Lift
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Novogradnja sa građevinskom dozvolom, Ledine

3.0 | 66m2 | 131.000 €
66,17 m2, 1/2, 3.0, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Mogućnost povraćaja PDV-a. (PDV uključen u cenu)
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lux 2.0 stan na B. Kosi

2.0 | 35m2 | 135.000 €
U prilici smo da vam ponudimo odličan 2.0 stan bez ulaganja na B. Kosi. Stan se nalazi u zgradi koju je gradila Direkcija 2008 godin. Unjižen na 35m2 podne površine oko 70 plus terasa 3m2. Stan se nalazi u potkrovlju , trostrano orjentisan izuzetno svetao. Ugrađena kvalitetna izolacija . Veluks krovni prozori . Sastoji se od ulaznog hodnika u kome se nalaze ugradni plakari od medijapana, dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom, odvojene spavaćoe soboe iz koje se izlazi na terasu. Stan se prodaje sa svim stvarima. We have the opportunity to offer you an excellent 2.0-room apartment without investment on B. Kosi. The stable is located in a building built by the Directorate in 2008. Low-rise 35m2 floor area of ​​about 70 plus a 3m2 terrace. The apartment is located in the attic, three-sided, exceptionally bright. Quality insulation done. Velux skylights. It consists of an entrance hall with built-in cupboards made of plywood, a living room with a kitchen and a dining room, a separate bedroom with access to the terrace. The apartment is sold with all things. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

2.0 satan u Mileve Marić

2.0 | 41m2 | 137.000 €
U ponudi je veoma svetao,funkcionalan stan u zgradi novije gradnje iz 2013 godine u bloku 72. Stan je zapadno orijentisan. Prodaje se kompletno namesten. Pogodan kako za zivot tako i kao investicija. Sastoji se iz hodnika,dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom,spavace sobe,kupatila i terase koja gleda na dvoriste. U okruzenju kompletna infrastruktura. Agent prodaje Violeta 0648005040
Detaljnije