2.0 luks stan na Čukaričkoj padini

Šifra nekretnine : 1698

Prodaja 135.000 € - Stan
45.00 m22.0 SobeCG VI/VII  Štampaj
Lokacija: Čukarička Padina+ Ulica: Stevana Đurđevića Trošarinca+ Telefonskih linija: 1 

Očaravajući dvosoban stan na atraktivnoj lokaciji Čukaričke padine! Ovaj prelepo renoviran stan od 42m2, uz dodatnu pogodnost od 3m2 lodje, nalazi se na 6. spratu od ukupno 7, pružajući predivan panoramski pogled. Uknjižen i opremljen liftom, ovaj stan pruža udoban i praktičan životni prostor. Uz centralno grejanje i dodatni podrumski prostor, udobnost je zagarantovana. Ne propustite priliku da zauvek zovete ovaj prelep stan svojim domom!

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

2.0 stan na Čukaričkoj Padini

2.0 | 61m2 | 138.000 €
U ponudi je svetao,komforan,dvosoban stan na odlicnoj lokaciji u neposrednoj blizini Ade Ciganlije. Orijentisan je severo-zapadno i delimicno je renoviran. Postoji mogucnost dobijanja jos jedne sobe. Sastoji se od hodnika,kuhinje sa trpezarijom, kupatila,dnevne sobe,spavace sobe i terase. Stan ima pripadajući podrumi ostavu na spratu.Agent prodaje Violeta 0648005040 Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Odličan 2.5 stan na Ceraku sa parkingom

3.0 | 56m2 | 131.600 €
U ponudi je odlican trosoban stan u zgradi novije gradnje iz 2008 god. Orijentisan jugo zapadno. Veoma svetao i bez ulaganja.U stanu ostaje ugradna kuhinja i plakari,a po zelji kupca moguc dogovor i za preostali namestaj. U blizini se nalazi Osnovna skola,posta,marketi, prevoz... Zgrada nema lift,a grejanje etazno na gas. Stan se sastoji od hodnika,pristranog dnevnog boravka sa trpezarijom,kuhinje,kupatila,dve spavace sobe i terase. U cenu stana je uracunato parking mesto koje se nalazi u dvoristu zgrade.
Detaljnije
Stan-Prodaja

4.0 stan na Ceraku

4.0 | 95m2 | 155.000 €
U ponudi je renoviran stan na Cukarici.Prodaje se kompletno opremljen sa novim namestajem i belom tehnikom. Stan je veoma svetao.Dvostrano orojentisan jugo zapad -istok.Zgrada je novije gradnje iz 2003god. Na donjem nivou (34m2)nalazi se hodnik,kuhinja odvojena sankom,trpezarija,kupatilo i terasa sa koje se pruza otvoren pogled. Na gornjem nivou se nalazi hodnik,dnevna soba, dve spavace sobe i kupatilo. Grejanje na struju.Zgrada nema lift.
Detaljnije