Banovo Brrdo, lux stan u Požeška Residence kompleksu

Šifra nekretnine : 1648

Prodaja 341.000 € - Stan
98.33 m24.0 SobeEG IV/VI  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo+ Ulica: Nodilova+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U ponudi je četvorosoban stan stan na IV spratu površine 98,33 m2, u

stambeno-poslovnom kompleksu u srcu Banovog Brda "Požeška Residence" koji nudi savršenu ravnotežu između urbanog i prirodnog okruženja ipruža privatnost i udobnost stanarima. Sve stambene jedinice opremljene su u skladu sa najnovijim standardima savremene gradnje, svaka jedinica ima sopstveni sistem toplotne pumpe za grejanje i hlađenje i integrisani smart home i eco home sistem. Stan je po strukturi četvorosoban, jugo-zapadne orijentacije. Sastoji se iz ulazne zone, degažmana, kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i lođe.

U sklopu kompleksa smešteno je zajedničko dvorište sa zelenilom i igralištem za decu.

Lokacija kompleksa Požeška Residence saobraćajno je povezana sa svim delovima grada mnogobrojnim autobuskim i tramvajskim linijama.

Planiran rok završetka gradnje je oktobar 2024.Cena stana je sa PDV-om.

We offer a four-room apartment on the 4th floor with an area of ​​98.33 m2, in

residential and business complex in the heart of Banovo Brdo "Požeška Residence" which offers a perfect balance between urban and natural environment and provides privacy and comfort to the tenants. All housing units are equipped in accordance with the latest standards of modern construction, each unit has its own heat pump system for heating and cooling and an integrated smart home and eco home system. The structure of the apartment is four-room, south-west orientation. It consists of an entrance area, a storage room, a kitchen, a living room with a dining room, three bedrooms, two bathrooms, a toilet and a loggia.

The complex has a common yard with greenery and a playground for children.

The location of the Požeška Residence complex is connected to all parts of the city by numerous bus and tram lines.

The planned construction completion date is October 2024.

Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

3.0 stan bez ulaganja na Čukaričkoj padini

3.0 | 75m2 | 198.750 €
U ponudi je svetao trosoban stan na odlicnoj lokaciji, na nekoliko minuta udaljenosti od Ade Ciganlije i Ada Mola u zgradi novije gradnje. Stan je dvostrano orijentisan. Sastoji se od hodnika,kuhinje,ostave,kupatila, toaleta,dnevne sobe,dve spavace sobe i dve lodje. U okruzenju je kompletna infrastruktura. Stan ima pripadajuci podrum. Agent prodaje Violeta 0648005040
Detaljnije
Stan-Prodaja

4.0 stan na Ceraku

4.0 | 95m2 | 155.000 €
U ponudi je renoviran stan na Cukarici.Prodaje se kompletno opremljen sa novim namestajem i belom tehnikom. Stan je veoma svetao.Dvostrano orojentisan jugo zapad -istok.Zgrada je novije gradnje iz 2003god. Na donjem nivou (34m2)nalazi se hodnik,kuhinja odvojena sankom,trpezarija,kupatilo i terasa sa koje se pruza otvoren pogled. Na gornjem nivou se nalazi hodnik,dnevna soba, dve spavace sobe i kupatilo. Grejanje na struju.Zgrada nema lift.
Detaljnije
Stan-Prodaja

2.0 stan na Čukaričkoj Padini

2.0 | 61m2 | 138.000 €
U ponudi je svetao,komforan,dvosoban stan na odlicnoj lokaciji u neposrednoj blizini Ade Ciganlije. Orijentisan je severo-zapadno i delimicno je renoviran. Postoji mogucnost dobijanja jos jedne sobe. Sastoji se od hodnika,kuhinje sa trpezarijom, kupatila,dnevne sobe,spavace sobe i terase. Stan ima pripadajući podrumi ostavu na spratu.Agent prodaje Violeta 0648005040 Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije